Regler & Info

Kan jag få ett provkonto?

Våra provkonton är giltiga i 1 timma.

Ha därför allt igång innan du ber om provkontot för ett testa.

– Förut erbjöd vi 24h test konton men då folk missbrukar det för att kolla på matcher etc så har vi bestämt oss att erbjuda 1h provkonton. Dessutom är vi välkända nu och har en stor kundkrets så att våra kanaler fungerar som dom ska talar för sig självt.

Vilken internetleverantör ska ja ha?

För er som har Viasat  & Alltele som bredbandsleverantör vänligen notera att IPTV aldrig  kommer att fungera 100% felfritt för er. Ni behöver byta bredbandsbolag.

Hur snabbt internet behöver jag?

Minst 8mbit/s för SD och minst 30mbit/s för HD & FULL HD. Vår rekommendation är att du har minst 30mbit/s för att de ska fungera klockrent.

Kan jag använda mitt abonnemang på flera enheter?

Ja det kan du göra, du kan koppla in ditt konto på flera olika enheter men bara köra 1 åt gången. Vill du kunna använda fler samtidigt behöver du köpa antingen tvillingkonto eller trillingkonto. Kontakta oss för pris.

Kan jag använda VPN?
– Att hoppa för snabbt mellan IP adresser är förbjudet då detta inte anses som normal användning

– Att restreama våra kanaler är totalt förbjudetAtt spela in en kanal medan du tittar på en annan kanal är förbjudet, då du använder dubbel bandbredd och orsakar precis samma skada för oss som om du hade tittat på två enheter samtidigt.

– Använd helst inte VPN då de flesta VPN IP är redan svartlistade hos oss pga missbrukar. Väljer du att använda VPN så ansvarar du själv för detta och vi kan inte hjälpa dig om ditt konto blir avstängt pga missbruk.

Betalning

Hur betalar jag?

Vi tar endast emot betalningar via Bitcoins, detta för eran och våra säkerhet.

Att handla bitcoins är väldigt enkelt och vi hjälper dig mer gärna.

Vi guidar dig igenom köpet där du handlar via din swish. Super enkelt.